Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir cinayete şahit olmak

Rüyada bir cinayete şahit olmak

Rüyada bir cinayete şahit olmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir cinayete şahit olmak gördüyseniz:

  • Sizden acil cevaplar bekleyen kişiler olabilir.

Rüyada bir cinayete şahit olmak her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına işarettir.

Rüyada cinayete şahit olmak uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, başka alanlara yöneleceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada cinayete karışmak hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, layık olduklarına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada cinayete teşebbüs etmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada cinayetten kaçmak planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayallerinin söneceğine işaret eder.

Rüyada cinayete yardım etmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, kızı olanların da gelin edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cinayetten tutuklanmak bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada cinayeti saklamak bir birlikteliğin sona ereceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments