Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün şahidi olmak

Rüyada düğün şahidi olmak

Rüyada düğün şahidi olmak sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada düğün şahidi olmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda destekleniyorsunuz.

Rüyada düğün şahidi olmak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, ortaklıkların bozulacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cinayete şahit olmak iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada yalancı şahitlik yapmak kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada şahitlik etmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada birinin öldüğüne şahit olmak dayanışma içinde kalacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada araba kazasına şahit olmak hayatının daha kolay hale geleceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına işarettir.

Rüyada nikah şahidi görmek kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada bir cinayete şahit olmak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kurtuluşa ereceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments