Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aldatmaya şahit olmak

Rüyada aldatmaya şahit olmak

Rüyada aldatmaya şahit olmak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada aldatmaya şahit olmak gördüyseniz:

  • Karşı tarafın ailesi sorun olabilir.

Rüyada aldatmaya şahit olmak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada başkasının kaçırıldığına şahit olmak maddi kayba uğrayacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada mahkemede şahitlik yapmak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına işarettir.

Rüyada bir cinayete şahit olmak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına işaret eder.

Rüyada nikah şahitliği yapmak sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına delalet eder.

Rüyada cinayete şahit olmak sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yalancı şahitlik yapmak ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine delalet eder.

Rüyada şahit olmak böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments