Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yalancı şahit görmek

Rüyada yalancı şahit görmek

Rüyada yalancı şahit görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, mutluluğunun daim olacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, yanlış yatırımlar yapacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine işaret eder.

Rüyada yalancı şahit gördüyseniz:

  • Uzun vadeli plan ya da amaçlarınızı gerçekleştirmenizi sağlayacak yollara odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada yalancı şahitlik yapmak aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yalancı şahit olmak sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yalancı şahit görmek ona göre davranacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine işarettir.

Rüyada trafik kazasına şahit olmak farklı şeyler deneyeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına yorulur.

Rüyada düğün şahidi olmak bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin öldürülmesine şahit olmak hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada şahid olmak işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mahkemede şahitlik yapmak girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments