Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikah şahidi görmek

Rüyada nikah şahidi görmek

Rüyada nikah şahidi görmek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, kendisi için mal mülk alacağına, çok büyük destek vereceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine yorulur.

Rüyada nikah şahidi gördüyseniz:

  • Seyahatler veya uzun olarak nitelendirilebilecek bir yola ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada nikah şahidi görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada nikah şahitliği yapmak üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulur.

Rüyada nikah şahidi olmak işlerin çok iyiye gideceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yalancı şahit olmak sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine alamet eder.

Rüyada şahid olmak maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulur.

Rüyada başkasının kaçırıldığına şahit olmak çok sıkıntı çekeceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yalancı şahit görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Rüyada şahit olmak maddi anlamda güç kaybedeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments