Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trafik kazasına şahit olmak

Rüyada trafik kazasına şahit olmak

Rüyada trafik kazasına şahit olmak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada trafik kazasına şahit olmak gördüyseniz:

  • Size duygusal şantaj yapan kişilere boyun eğmeniz gerekmiyor.

Rüyada trafik kazasına şahit olmak özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada araba kazasına şahit olmak büyük bir proje gerçekleştirileceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mahkemede şahit olmak kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, canının derdine düşeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine rivayet eder.

Rüyada mahkemede şahitlik yapmak dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, insanların yolunu aydınlatacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin öldürülmesine şahit olmak kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada nikah şahidi görmek planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının kaçırıldığına şahit olmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, gösterişli halinin hemen fark edileceğine alamet eder.

Rüyada birinin öldüğüne şahit olmak maneviyata yöneleceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments