Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynadan kendine bakmak

Rüyada aynadan kendine bakmak

Rüyada aynadan kendine bakmak parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına alamet etmektedir.

Rüyada aynadan kendine bakmak gördüyseniz:

  • İşler sürpriz bir şekilde ilginç bir yöne ilerleyebilir.

Rüyada gelinlik giymek aynaya bakmak hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada boy aynasına bakmak bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına delalettir.

Rüyada aynada kendine bakmak hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giyip aynaya bakmak aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada aynada dişlerine bakmak mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada aynada gözüne bakmak yılmayacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken aynaya bakmak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayna bakmak çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments