Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giyip duvak takmak

Rüyada gelinlik giyip duvak takmak

Rüyada gelinlik giyip duvak takmak çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, işsizin iş bulacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giyip duvak takmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz veya iş birliklerinizde olumlu geri dönüşler söz konusu olabilir.

Rüyada gelinlik giymek duvak takmak düşmanlarını bile affedeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlik giyip duvak takmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik duvağı takmak zenginleşeceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giymek ve duvak takmak meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik duvağı görmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik ve kırmızı duvak görmek düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, kolaylık elde edeceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine işaret eder.

Rüyada duvaksız gelinlik görmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, karanlıkların aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz gelinlik siyah duvak görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments