Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giymek duvak takmak

Rüyada gelinlik giymek duvak takmak

Rüyada gelinlik giymek duvak takmak amaçlarınızın gerçekleşeceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, aile saadetinin artacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik giymek duvak takmak gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinizi aşırı kıskançlık hisleri yüzünden ya da herhangi bir sebepten karıştırmaya eğilimlisiniz.

Rüyada gelinlik giymek duvak takmak ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, hayallere kavuşulacağına yorulur.

Rüyada gelinlik giymek ve duvak takmak büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, iyilik ve güzellik bulacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giyip duvak takmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, bolluğun ve verimin de artacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada gelinlik duvağı takmak yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına işaret eder.

Rüyada siyah gelinlik beyaz duvak giymek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, yanlış kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik ve kırmızı duvak görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlik duvağı görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik ve duvak görmek geçimini daha rahat sağlayacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments