Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvaksız gelinlik görmek

Rüyada duvaksız gelinlik görmek

Rüyada duvaksız gelinlik görmek mali olarak küçüleceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına delalettir.

Rüyada duvaksız gelinlik gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerine aldırmadan harekete geçebilirsiniz.

Rüyada gelinlik ve kırmızı duvak görmek iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvaksız gelinlik görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Rüyada gelinlik duvağı görmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına tabir olunur.

Rüyada uzun duvaklı gelinlik görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik duvağı takmak emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, yeni işler yapılacağına delalettir.

Rüyada gelinlik ve duvak görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine inanılır.

Rüyada gelinlik giymek duvak takmak büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, istemediği halde borçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ve duvak takmak yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments