Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik duvağı görmek

Rüyada gelinlik duvağı görmek

Rüyada gelinlik duvağı görmek kişinin güzel işler yapacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, moralinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik duvağı gördüyseniz:

  • Olumlu olayları sevdiğiniz kişilerle paylaşabilirsiniz.

Rüyada gelinlik giymek ve duvak takmak iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya tabir olunur.

Rüyada gelinlik duvağı takmak bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, ruh sağlığının bozulacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine yorulur.

Rüyada beyaz gelinlik siyah duvak görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına işarettir.

Rüyada gelinlik ve kırmızı duvak görmek gözyaşı dökeceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada siyah gelinlik beyaz duvak giymek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, stres içinde günler geçireceğine, bazı ortak işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada gelinlik duvağı görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada gelinlik ve duvak görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvaksız gelinlik görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments