Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giymek ve duvak takmak

Rüyada gelinlik giymek ve duvak takmak

Rüyada gelinlik giymek ve duvak takmak uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak delalet eder.

Rüyada gelinlik giymek ve duvak takmak gördüyseniz:

  • Neyse daha sonra herşey düzelecek.

Rüyada gelinlik giymek ve duvak takmak sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada gelinlik giymek duvak takmak ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik duvağı takmak zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlik giyip duvak takmak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına işarettir.

Rüyada siyah gelinlik beyaz duvak giymek maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, başarının garantileneceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik ve kırmızı duvak görmek rekabet edebilme gücünün artacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik duvağı görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvaksız gelinlik görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments