Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gelinlik siyah duvak görmek

Rüyada beyaz gelinlik siyah duvak görmek

Rüyada beyaz gelinlik siyah duvak görmek hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, garanti olacak makama oturacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gelinlik siyah duvak gördüyseniz:

  • Geleceğe endişeyle bakıyor olabilirsiniz.

Rüyada beyaz gelinlik siyah duvak görmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına tabir olunur.

Rüyada siyah gelinlik beyaz duvak giymek çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada duvaksız gelinlik görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun duvaklı gelinlik görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada gelinlik duvağı takmak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik ve duvak görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına yorulur.

Rüyada gelinlik ve kırmızı duvak görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına delalettir.

Rüyada gelinlik giymek ve duvak takmak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments