Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik duvağı takmak

Rüyada gelinlik duvağı takmak

Rüyada gelinlik duvağı takmak atılan adımların zarar vereceğine, sevinçli bir haber alınacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik duvağı takmak gördüyseniz:

  • Bazen gereksiz yere kaybedilen zaman çok şey anlamına geliyor.

Rüyada gelinlik giymek ve duvak takmak yapılan işin bol kazanç getireceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalettir.

Rüyada gelinlik giymek duvak takmak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik giyip duvak takmak rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik duvağı takmak bereketinin artacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına delalettir.

Rüyada siyah gelinlik beyaz duvak giymek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik ve duvak görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun duvaklı gelinlik görmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına inanılır.

Rüyada gelinlik ve kırmızı duvak görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments