Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giyen yaşlı kadın görmek

Rüyada gelinlik giyen yaşlı kadın görmek

Rüyada gelinlik giyen yaşlı kadın görmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, ilim irfan sahibi olacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, elinin darlaşacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada gelinlik giyen yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, duygusal yaşamınızı veya yaşadığınız yeri ilgilendiren konularda değişiklik yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada gelinlik giyen yaşlı kadın görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı kadını gelinlikli görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, her şeyin gönlünce olacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı kadını gelinlikle görmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadının gelinlik giydiğini görmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı birini gelinlikle görmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına alamet eder.

Rüyada küçük yaşta gelinlik giymek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı birinin gelinlik giydiğini görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada çirkin ve yaşlı kadın görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments