Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadını gelinlikli görmek

Rüyada yaşlı kadını gelinlikli görmek

Rüyada yaşlı kadını gelinlikli görmek ortağından ayrılacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı kadını gelinlikli gördüyseniz:

  • Eski ilişkilerinizden örnek almanız durumunda sevdiğiniz bir kişiye tam olarak ne söyleyeceğinizi biliyor olacaksınız.

Rüyada gelinlik giyen yaşlı kadın görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, ağız tadından olacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı kadını gelinlikli görmek çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı kadını gelinlikle görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadının gelinlik giydiğini görmek niyetlendiği işlere gireceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada küçük yaşta gelinlik giymek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada yaşlı birinin gelinlik giydiğini görmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı birini gelinlikle görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada yaşlı kadından para almak sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments