Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük yaşta gelinlik giymek

Rüyada küçük yaşta gelinlik giymek

Rüyada küçük yaşta gelinlik giymek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük yaşta gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Aile içi tartışmaların dışında kalmanızda fayda var.

Rüyada küçük yaşta gelinlik giymek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine işarettir.

Rüyada yaşlı bir kadının gelinlik giydiğini görmek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, yaralarına da merhem olacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı birinin gelinlik giydiğini görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, zorluklarının kalmayacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine rivayet eder.

Rüyada küçük gelinlik giymek kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşının küçük olduğunu görmek işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına alamet eder.

Rüyada kendini küçük yaşta görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini yaşından küçük görmek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments