Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı birini gelinlikle görmek

Rüyada yaşlı birini gelinlikle görmek

Rüyada yaşlı birini gelinlikle görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine yorulur.

Rüyada yaşlı birini gelinlikle gördüyseniz:

  • Farklı dürtülerle hareket eden kişilerden uzak durun.

Rüyada yaşlı birini gelinlikle görmek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik giyen yaşlı kadın görmek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı bir kadının gelinlik giydiğini görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı kadını gelinlikle görmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı kadını gelinlikli görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, işlerini düzene sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük yaşta gelinlik giymek üzüleceğine ve borçlanacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada yaşlı birinin gelinlik giydiğini görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında yaşlı kadın taşımak başarıların artacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, gönlündeki gibi sevileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments