Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadını gelinlikle görmek

Rüyada yaşlı kadını gelinlikle görmek

Rüyada yaşlı kadını gelinlikle görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, iş kaybı yaşayacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadını gelinlikle gördüyseniz:

  • Belli bir konuya hız kazandırma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada yaşlı kadını gelinlikle görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik giyen yaşlı kadın görmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine işarettir.

Rüyada yaşlı bir kadının gelinlik giydiğini görmek kısmetin ve şansın açılacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadını gelinlikli görmek sonunda mutlu olacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı birinin gelinlik giydiğini görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına delalettir.

Rüyada yaşlı birini gelinlikle görmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine inanılır.

Rüyada küçük yaşta gelinlik giymek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada süslü yaşlı kadın görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments