Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı bir kadının gelinlik giydiğini görmek

Rüyada yaşlı bir kadının gelinlik giydiğini görmek

Rüyada yaşlı bir kadının gelinlik giydiğini görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, hayırlı kararlar alacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı bir kadının gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Sunulan yardımları nezaketle kabul ettiğiniz taktirde zorluk çektiğiniz şeyleri rahatlıkla halledebilirsiniz.

Rüyada yaşlı bir kadının gelinlik giydiğini görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, hak yolundan ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı kadını gelinlikli görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine yorulur.

Rüyada gelinlik giyen yaşlı kadın görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada yaşlı kadını gelinlikle görmek şans ve kısmet elde edeceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, rakiplerin alt edileceğine yorulur.

Rüyada yaşlı birinin gelinlik giydiğini görmek hikmet sahibi olacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına inanılır.

Rüyada küçük yaşta gelinlik giymek iç sıkıntınızın azalacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine inanılır.

Rüyada evli bir kadının gelinlik giymek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada evli kadın gelinlik giymek güzel ve hayırlı günler geçireceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments