Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinliğin yarısını giymek

Rüyada gelinliğin yarısını giymek

Rüyada gelinliğin yarısını giymek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, fakirliğinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinliğin yarısını giymek gördüyseniz:

  • Kimse sizi yolunuzdan alıkoyamayacak.

Rüyada gelinliğin yarısını giymek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, hasret giderileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada gelinliğin yarısını görmek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlik giymek ve evlendiğini görmek çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak gelinlik giymek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, rızık bolluğu içinde olacağına alamet eder.

Rüyada siyah gelinlik giydiğini görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına alamet eder.

Rüyada renkli gelinlik giymek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı gelinlik giydiğini görmek gün günden daha da kötüye gideceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına delalet eder.

Rüyada uzun gelinlik giymek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments