Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinliğin yarısını görmek

Rüyada gelinliğin yarısını görmek

Rüyada gelinliğin yarısını görmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinliğin yarısını gördüyseniz:

  • Ani kararlar veya acele hareketler kayıplara neden olabilir.

Rüyada gelinliğin yarısını giymek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada gelinliğin yarısını görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına rivayet eder.

Rüyada dilinin yarıldığını görmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada namaz kılarken yarıda bırakmak birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yeni iş kapılarının açılacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçın yarısını kel görmek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağının yarıldığını görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada alnının yarıldığını görmek sıkılacağına ve üzüleceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini yarı kel görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments