Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli gelinlik giymek

Rüyada renkli gelinlik giymek

Rüyada renkli gelinlik giymek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması veya pazarlık yapılması zor konuları ertelemenizde veya bir kenara bırakmanızda fayda var.

Rüyada yeşil renkli gelinlik giymek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada renkli gelinlik giydiğini görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada renkli gelinlik giymek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, iyi şartlara kavuşacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada mavi renk gelinlik giymek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, o işi canlandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada krem renkli gelinlik giymek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işarettir.

Rüyada krem renk gelinlik giymek çekilen zahmetin çoğalacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyu renk gelinlik görmek helal lokma yiyeceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renk gelinlik görmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments