Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı gelinlik giydiğini görmek

Rüyada kapalı gelinlik giydiğini görmek

Rüyada kapalı gelinlik giydiğini görmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, söz ve yetki sahibi olacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine işarettir.

Rüyada kapalı gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili konular verimliliğinizi düşürüyor.

Rüyada kapalı gelinlik giydiğini görmek kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapalı gelinlik giymek eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine işaret eder.

Rüyada kapalı gelinlik görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapalı elbise giymek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapalı kıyafet giymek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mini gelinlik giymek sorununu kolayca çözeceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada eski bir gelinlik giymek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına inanılır.

Rüyada evli olduğu halde gelinlik giydiğini görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine, onlar tarafından yüceltileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments