Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah gelinlik giydiğini görmek

Rüyada siyah gelinlik giydiğini görmek

Rüyada siyah gelinlik giydiğini görmek başarının adım adım yaklaşacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, mutluluğunun daim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Belli öneriler getirebilir veya yardım teklifinde bulunabilirsiniz.

Rüyada siyah beyaz gelinlik giymek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada siyah ve beyaz gelinlik giymek ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada siyah gelinlik giymek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, bir bebek sahibi olacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik ve siyah ayakkabı giymek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının siyah gelinlik giydiğini görmek sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada siyah gelinlik giydiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına işarettir.

Rüyada gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek yeni siparişler alacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik altına siyah çorap giymek endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments