Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağa bot giymek

Rüyada ayağa bot giymek

Rüyada ayağa bot giymek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına yorulur.

Rüyada ayağa bot giymek gördüyseniz:

  • Eski borçlar tahsil edilebilir veya ödenebilir.

Rüyada ayağına bot giymek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağa bot giymek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil bot giymek borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çizme bot giymek iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, iyiliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada eski bot giymek insanların güvenini kazanacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına delalet eder.

Rüyada askeri bot giymek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, her şeyin yenileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah bot giydiğini görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bot ayakkabı giymek sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments