Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bot giydiğini görmek

Rüyada beyaz bot giydiğini görmek

Rüyada beyaz bot giydiğini görmek biraz olsun hafifleyeceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, onların güvenini sarsacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz bot giydiğini gördüyseniz:

  • Suçlanan taraf olmak istemiyorsanız, başkalarının karıştırdığı durumlara müdahale etmemenizde fayda var.

Rüyada beyaz bot giydiğini görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz bot giymek toparlanacağına, kendine geleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Rüyada eski bot giymek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, işlerin yolunda gideceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağa bot giymek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının botunu giymek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına rivayet eder.

Rüyada gelinliğin altına bot giymek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına delalet eder.

Rüyada çizme bot giymek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yırtık bot giymek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments