Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin ayakkabı vermek

Rüyada gelin ayakkabı vermek

Rüyada gelin ayakkabı vermek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, öz güveninin yerine geleceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Rüyada gelin ayakkabı vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikir veya planlarınızdaki yanlışlara işaret edebilir veya size yeni seçenek oluşturabilecek planlar sunabilirler.

Rüyada gelinin ayakkabısına isim yazmak rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine inanılır.

Rüyada gelin ayakkabısına isim yazmak iyi niyetinden uzaklaşacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine inanılır.

Rüyada gelin ayakkabısı almak sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, gelirinin çoğalacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada gelin ayakkabısı kaybetmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine delalettir.

Rüyada beyaz gelin ayakkabısı giymek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada gelin ayakkabı görmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine yorulur.

Rüyada gelin ayakkabısının altına isim yazmak iyi ve kolay geçim halinde olacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin ayakkabısını kaybetmek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments