Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin güveyi görmek

Rüyada gelin güveyi görmek

Rüyada gelin güveyi görmek geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, akıllı adımlar atacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine işarettir.

Rüyada gelin güveyi gördüyseniz:

  • Romantizm ilişkileri kuvvetlendirebilir.

Rüyada gelin güveyi görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına yorulmaktadır.

Rüyada iç güveyi görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinin çiçeğini almak hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, rüya sahibinin uyarı alabileceğine delalet eder.

Rüyada geline sarılmak kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine tabir olunur.

Rüyada gelin damat resmi görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını gelin görmek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına tabir olunur.

Rüyada gelin pastası görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada mavi gelin arabası görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments