Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinin koluna girmek

Rüyada gelinin koluna girmek

Rüyada gelinin koluna girmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına yorulur.

Rüyada gelinin koluna girmek gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeler bazı programlarınızın ya da planlarınızın hızlanmasını sağlayabilir.

Rüyada gelinin koluna girmek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına delalettir.

Rüyada gelinin kolunda bilezik görmek sağlığının kötüye gideceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinin kolunda altın görmek başını borçlardan kaldıramayacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinin kolunda altın bilezik görmek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada koluna girmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ölü birinin koluna girmek çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babasının koluna girmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin birinin koluna girmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments