Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinin saçını yapmak

Rüyada gelinin saçını yapmak

Rüyada gelinin saçını yapmak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, derdin sona ereceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinin saçını yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizin aleyhinize dönerek çalışma hayatınızı zorlaştırabilirler.

Rüyada gelin saçı yapmak yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına delalettir.

Rüyada gelinin saçını yapmak çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelin makyaj yapmak kendi işini kurmak için adım atacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada geline makyaj yapmak beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelin makyajı yapmak neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına delalettir.

Rüyada gelin topuzu yapmak büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelin yapmak rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına delalet eder.

Rüyada gelin başı yapmak eğitim konusunda bir adım atılacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments