Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin başı yapmak

Rüyada gelin başı yapmak

Rüyada gelin başı yapmak düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelin başı yapmak gördüyseniz:

  • Yani, bırakın herkes kendi bildiği gibi yapsın.

Rüyada gelin başı yapmak küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Rüyada gelin başı yaptığını görmek yaşam tecrübesi edineceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, işlerin eski haline döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada başında gelin duvağı görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada gelin başı yaptırdığını görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başına gelin tacı takmak kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına delalet eder.

Rüyada gelin başı yaptırmak endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelin başı görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına alamet etmektedir.

Rüyada geline makyaj yapmak yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, maddi zarara uğrayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments