Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin yapmak

Rüyada gelin yapmak

Rüyada gelin yapmak maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, makama ve rızka sahip olacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, düzeninin yıkılmayacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelin yapmak gördüyseniz:

  • Azı karar çoğu zarar deyimiyle hareket ederseniz, gereksiz yıpranmaları bir nevi önlemiş olursunuz.

Rüyada gelinin saçını yapmak çok başarılı ve zengin birisi olacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, ömrünün uzun olacağına inanılır.

Rüyada gelin yapmak koyu muhabbette kalacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelin topuzu yapmak herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına inanılır.

Rüyada gelin saçı yapmak ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına işarettir.

Rüyada gelin makyajı yapmak yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, âlim kimselerden feyz alacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelin başı yapmak çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına yorulur.

Rüyada gelin makyaj yapmak itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada geline makyaj yapmak bununla birlikte işlerin boş verileceğine, hayatının da düzene gireceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments