Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinin kolunda bilezik görmek

Rüyada gelinin kolunda bilezik görmek

Rüyada gelinin kolunda bilezik görmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada gelinin kolunda bilezik gördüyseniz:

  • Geçmişi bir kenara bırakmakta fayda var.

Rüyada gelinin kolunda altın bilezik görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işarettir.

Rüyada gelinin kolunda bilezik görmek çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, emeklerinin boşa gideceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada geline altın bilezik takmak Allah katında güzel mükafatlar almasına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada altın bilezikli gelin görmek fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada geline bilezik takmak eğlenceli mekânlara gideceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada bir başkasının kolunda altın bilezik görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine yorulur.

Rüyada birinin kolunda altın bilezik görmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada kolundan bilezik çıkarmak ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments