Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geline bilezik takmak

Rüyada geline bilezik takmak

Rüyada geline bilezik takmak işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada geline bilezik takmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz veya iş birliğiniz yeni fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada geline altın bilezik takmak içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada geline bilezik takmak çok büyük miktarda para kazanacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinin kolunda altın bilezik görmek bol dua edeceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, şifa ve moral bulacağına alamet eder.

Rüyada gelinin kolunda bilezik görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın bilezikli gelin görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada büyük altın bilezik takmak eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına delalettir.

Rüyada sol kola bilezik takmak işlerinin istediği gibi olacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilezik alıp takmak evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments