Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bilezikli gelin görmek

Rüyada altın bilezikli gelin görmek

Rüyada altın bilezikli gelin görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, insanlarla arasının açılacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına alamet eder.

Rüyada altın bilezikli gelin gördüyseniz:

  • Bir süredir herşeyden çok kendinizle ilgili olabilirsiniz.

Rüyada altın bilezikli gelin görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yapılan işte ustalaşılacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada gelinin kolunda altın bilezik görmek sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına alamet eder.

Rüyada geline altın bilezik takmak en yukarılara çıkacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada geline bilezik takmak mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına tabir olunur.

Rüyada gelinin kolunda bilezik görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada birinin elinde altın bilezik görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, afiyete ereceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine delalettir.

Rüyada altın bilezik bulduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bilezik kolye takmak neşesini ve moralini kaybedeceğine, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments