Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolundan bilezik çıkarmak

Rüyada kolundan bilezik çıkarmak

Rüyada kolundan bilezik çıkarmak dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, saygın biri olacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolundan bilezik çıkarmak gördüyseniz:

  • Geçici platonik aşklar ya da yakınlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada kolundan bilezik çıkarmak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada koldan bilezik çıkarmak yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına, kadim dostlar edineceğine delalettir.

Rüyada kolundan altın bilezik çıkarmak karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine alamet eder.

Rüyada bilezikleri kolundan çıkarmak işinin gücünün hep rast gideceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bilezik çıkarmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, kazancınızın artacağına, kendisi ile gururlanacağına delalet eder.

Rüyada topraktan bilezik çıkarmak onların önüne geçeceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın bilezik takmak ve çıkarmak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına işarettir.

Rüyada altın bileziği çıkarmak tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments