Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinin kolunda altın bilezik görmek

Rüyada gelinin kolunda altın bilezik görmek

Rüyada gelinin kolunda altın bilezik görmek yeni kısmetlere nail olacağına, başarı kaydedeceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, patron koltuğuna yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinin kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • Maddi açıdan kar edebilmek amaçlı bazı ön plana çıkmamış fikirleriniz olabilir.

Rüyada gelinin kolunda altın bilezik görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinin kolunda bilezik görmek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın bilezikli gelin görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada geline altın bilezik takmak iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada kolunda altın bilezik görmek yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadının kolunda altın bilezik görmek elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, eşit davranılacağına delalet eder.

Rüyada kendi kolunda altın bilezik görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments