Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinin elini tutmak

Rüyada gelinin elini tutmak

Rüyada gelinin elini tutmak kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Güvenilir ortak ya da iş birlikçilerinizden bilgi saklamamalı, gereksiz kişilere bazı tüyolar vermemelisiniz.

Rüyada gelinin elini tutmak hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına alamet eder.

Rüyada gelin buketi tutmak hastalıkların kişiye uzak duracağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, masrafların altında kalacağına delalettir.

Rüyada gelinin attığı çiçeği tutmak dua alacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada gelinin çiçeğini tutmak özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada gelinin elinden tutmak gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına delalet eder.

Rüyada elleri kınalı gelin görmek karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, kazancının günbegün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinin eline kına yakmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine, büyük bir makama geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelin olup el öpmek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments