Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinin çiçeğini tutmak

Rüyada gelinin çiçeğini tutmak

Rüyada gelinin çiçeğini tutmak beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada gelinin çiçeğini tutmak gördüyseniz:

  • Bazılarından kurtulma arzunuz artıyor.

Rüyada gelinin attığı çiçeği tutmak çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinin çiçeğini tutmak meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinin elinden tutmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine delalettir.

Rüyada gelinin elini tutmak iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada gelin buketi tutmak hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine işarettir.

Rüyada gelin çiçeğini atmak maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde gelin çiçeği görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına işaret eder.

Rüyada gelin çiçeğini kapmak dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments