Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elleri kınalı gelin görmek

Rüyada elleri kınalı gelin görmek

Rüyada elleri kınalı gelin görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine işarettir.

Rüyada elleri kınalı gelin gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı eyleri onların istediği gibi yapmanız ya da ele almanız konusunda üzerinizde baskı oluşturabilirler.

Rüyada elleri kınalı gelin görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinin eline kına yakmak kader çarkının kişiden yana döneceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına, işlerin düze çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada gelin kınası görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, sorunlarını teker teker aşacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelin kınası yakmak çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine alamet eder.

Rüyada geline kına yakmak zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak dik durmaya çalışacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin elinde kına görmek işlerinin düzene gireceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, iyilik görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ellerine kına yakılmış görmek kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, hem hayatının kurtulacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments