Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin olup el öpmek

Rüyada gelin olup el öpmek

Rüyada gelin olup el öpmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, de elinin bollaşacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına delalet eder.

Rüyada gelin olup el öpmek gördüyseniz:

  • Romantik bir randevu ya da görüşme hayata iyimser bakmanızı sağlayabilir.

Rüyada gelin olup el öpmek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada gelin öpmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, arzularına kavuşacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine tabir olunur.

Rüyada gelinini öpmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına tabir olunur.

Rüyada gelini öpmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelini alnından öpmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine delalettir.

Rüyada elleri kınalı gelin görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinin eline kına yakmak güzelliklere rast gelineceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada elinde gelin çiçeği görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments