Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinin attığı çiçeği tutmak

Rüyada gelinin attığı çiçeği tutmak

Rüyada gelinin attığı çiçeği tutmak bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, isabetli kararlar alacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, kişinin malını kaybedebileceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, düzeninin sarsılacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada gelinin attığı çiçeği tutmak gördüyseniz:

  • Eşit paylaşımlarla da, saygı görebilir veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Rüyada gelinin attığı çiçeği tutmak kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada gelinin çiçeğini tutmak insanların takdirini kazanacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, üzüleceğine delalet eder.

Rüyada gelin buketi tutmak yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine işarettir.

Rüyada gelinin elinden tutmak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinin elini tutmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, istihdam edeceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına delalettir.

Rüyada gelin çiçeği kapmak elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine delalettir.

Rüyada gelin çiçeği atmak içinin hafifleyeceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, elindeki işi rayına oturtacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı gelin çiçeği görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments