Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelini öpmek

Rüyada gelini öpmek

Rüyada gelini öpmek hep yerinde sayacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, başarının düşeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına alamet eder.

Rüyada gelini öpmek gördüyseniz:

  • İletişimi hızlandırmanız, öğreneceklerinizi arttırarak kendiniz için daha iyi bir pozisyon yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada gelini öpmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada gelini alnından öpmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinini öpmek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, neşeli zamanların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelin olup el öpmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelin öpmek bir sebeple çok üzüleceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine tabir olunur.

Rüyada gelin alması görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğünde gelin görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına yorulur.

Rüyada gelinle sarılmak mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments