Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinle sarılmak

Rüyada gelinle sarılmak

Rüyada gelinle sarılmak bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına yorulur.

Rüyada gelinle sarılmak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi koruyarak kontrolü ele almalısınız.

Rüyada geline sarılmak kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına yorulur.

Rüyada geline sarılıp ağlamak kendisini iyi hissedeceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinine sarılmak maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine inanılır.

Rüyada gelinle sarılmak işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya inanılır.

Rüyada gelin başı görmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tekrar gelin olduğunu görmek günden güne sorunlarının artacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada başka birinin gelin olduğunu görmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada gelin olamamak çok büyük paralar kazanılacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments