Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin alması görmek

Rüyada gelin alması görmek

Rüyada gelin alması görmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, bereketin geleceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına tabir olunur.

Rüyada gelin alması gördüyseniz:

  • Yıldızların olumlu etkisi sizin girişimlerinizde başarılı olmanızı sağlayabilir.

Rüyada gelin alması görmek günahlarından tövbe etmeye, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada gelin almaya gitmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelin alma konvoyu görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada gelini alnından öpmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, sorunların gittikçe artacağına delalettir.

Rüyada gelin alma görmek kötülerin uzaklaştırılacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, yanlış adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada gelin almaya gittiğini görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, sevilen bir dostun geleceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelin alı görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, ruhlarına mevlit okutacağına inanılır.

Rüyada gelin almaya gelmek attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments