Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinini öpmek

Rüyada gelinini öpmek

Rüyada gelinini öpmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, düşünmeden hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinini öpmek gördüyseniz:

  • Herşeyin içine gözü kapalı şekilde dalabilecek kadar şanslısınız.

Rüyada gelinini öpmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada gelini alnından öpmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelini öpmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, kendine döneceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına inanılır.

Rüyada gelin olup el öpmek zor durumların el birliği ile aşılacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine yorulur.

Rüyada gelin öpmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını gelin görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin ayakkabısı kaybetmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada gelinin ayakkabısına isim yazmak iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments