Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini çirkin görmek

Rüyada ölmüş birini çirkin görmek

Rüyada ölmüş birini çirkin görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini çirkin gördüyseniz:

  • Sizden istenenleri yerine getirerek destek bulabilirsiniz.

Rüyada çirkin bir gelinlik giymek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünün çirkin görmek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına işaret eder.

Rüyada bir kişiyi çirkin görmek kötü alışkanlıklarından arınacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada güzel bir kadını çirkin görmek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çirkin birinin güzelleştiğini görmek çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına yorulur.

Rüyada çirkin görünmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına işarettir.

Rüyada çirkin kadın memesi görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin çirkinleştiğini görmek sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments