Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geline inci takmak

Rüyada geline inci takmak

Rüyada geline inci takmak ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, yeni ev eşyaları alınacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada geline inci takmak gördüyseniz:

  • Stres içeren ortamlardan uzak durmakta, risk içeren ortamlara girmemekte veya risk almamakta fayda var.

Rüyada geline inci takmak iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine delalet eder.

Rüyada siyah inci küpe takmak can bulacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada inci bileklik takmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine işaret eder.

Rüyada inci kolye takmak yeni işlere girişileceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına tabir olunur.

Rüyada incili küpe takmak darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine yorulur.

Rüyada inci taşlı yüzük takmak iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, dileklerin kabul olacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada incili bilezik takmak buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada boynuna inci kolye takmak aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments