Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incili küpe takmak

Rüyada incili küpe takmak

Rüyada incili küpe takmak ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, kurtuluşu bulacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına delalet eder.

Rüyada incili küpe takmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ilerlemenizi sağlayacak şeylere konsantre olmalısınız.

Rüyada incili küpe takmak başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada siyah inci küpe takmak hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada inci küpe takmak böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, el açmayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz inci küpe takmak gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada inci küpe görmek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine delalet eder.

Rüyada inci küpe hediye etmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada incili küpe görmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine inci küpe vermek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments